20 Nov

Shirley Valentine

Maria Lundqvist i hjärtvärmande modern klassiker.
Möt Shirley Valentine. Hennes barn har flyttat hemifrån, hon lever i ett kärlekslöst förhållande och som vanligt står hon ensam i sitt kök, lagandes mat, medan hon pratar med väggen. Livet blev inte riktigt som hon tänkt sig. Plötsligt bjuder hennes väninna Jane med henne på en semesterresa till en grekisk paradisö. I hemlighet börjar hon packa väskan. Ska hon våga trotsa sina rädslor och för första gången se världen, och sig själv, i ett helt nytt ljus?

Information om arrangemanget:

Se tvåfaldiga Guldbaggevinnaren Maria Lundqvist i rollen som Shirley Valentine, som bevisar att det aldrig är för sent för att utforska sina drömmar. Av Willy Russel, regi Edward af Sillén. Riksteatern I samarbete med Villman produktion och Audere Vivere. Föreställningen är 2 timmar och 45 min lång inklusive paus

Publikreaktioner:
” Härlig, rolig, glad föreställning med ett allvar som jag tror många, eller alla, kan känna igen sig i.”
” Maria Lundqvist är FANTASTISK!”
” Rolig med ett allvar som träffar mitt i prick. Fantastisk skådespelarprestation.”

Mer info:
http://www.maximteatern.com/forestallningar/shirley-valentine/

Datum: 2018-11-20

Tid: 19:00

Plats: Ljusdal, Slottescenen

Biljettinfo:

Söderhamns teaterförening planerar en teaterresa till Ljusdal för att se Maria Lundqvist i rollen som Shirley Valentine.
Vi planerar att bjuda på resan t.o.r Ljusdal. Biljetter a 250 kr / 200 kr för scenpass kommer att kunna köpas direkt av Ljusdals Riksteaterförening.
Vi återkommer med detaljer för anmälan till resan.

Scenpasserbjudande: 50 kr rabatt